Elja Smeets-Schaaf

Elja is geboren en opgegroeid in het westen van Nederland, waar ze ook van jongs af aan in aanraking kwam met muziek. Ze leerde eerst blokfluit en daarna klarinet spelen via de plaatselijke muziekvereniging. Voor de liefde verhuisde ze naar Noord-Brabant. Ze woont met man en 3 kinderen in het prachtige Budel en speelt daar klarinet bij Harmonie EMM.  
Na 14 jaar werken in de zorg als audioloog gooide ze het roer om en maakte ze van haar hobby haar werk. Met veel enthousiasme en creativiteit geeft Elja de liefde voor muziek door. 
Als gecertificeerd docent Muziek Op Schoot en onder de naam ‘Muziek Fantastique’ biedt Elja verschillende activiteiten om met muziek de ontwikkeling van jonge kinderen te versterken. 
 
In Elja’s lessen creëert ze een veilige en rijke muzikale omgeving voor jonge kinderen, met hun (groot)ouder, in de kinderopvang of kleuterklas. In de lessen beleven en ontdekken we muziek door samen te luisteren, zingen, bewegen en muziek te maken met allerlei materialen. Plezier staat daarbij steeds voorop, want vanuit plezier ontstaat een optimale groei-, speel- en leeromgeving voor kinderen!  
Voel je welkom om met je (klein)kind mee te doen met een proefles Muziek op Schoot en ervaar het zelf!